top

Potrošni materijal

Sve potrebno za funkcionisanje kancelarijskog poslovanja

Rival Copy Vam obezbeđuje sav kancelarijski potrošni materijal. Nudimo široku lepezu kvalitetnih papira A4 i A3 formata različitih gramaža, papir u rolni za faks aparate...

Dopuna tonera, reciklaža tonera
Kvalitet običnog lista papira na kojem štampate Vaša poslovna dokumenta je od velike važnosti, iako tome mnogi ne pridaju značaj. Dobar papir će dati kvalitetniji i trajniji otisak štampe, neće se kriviti usled zagrevanja prilikom štampe, neće štetiti štampaču, imaće težinu koja jeste naznačena na pakovanju. Loš papir, kakvog je, na žalost, na našem tržištu sve više, neće ispuniti ništa navedeno u prethodnoj rečenici. Imaćete loš otisak koji će okruniti za kratak period, papir će imati talasast oblik čim se odštampa, vlaga koja zagrevanjem isparava direktno oštećuje štampač, papir će biti tanji i lakši nego što je navedeno na kutiji. Kupujući "markirani" papir od neproverenog prodavca nikako ne obezbeđujete sebi kvalitetan papir. Danas se sve (loše) kopira i prodaje kao kvalitet. Rival Copy prodaje provereno kvalitetan papir. Mi nemamo nameru da kupcima prodajemo maglu.
Kako sa papirom, tako radimo i sa drugim potrošnim materijalom. Prodajemo ono za šta se i sami odlučujemo a mi, verujte, imamo vrlo visoke kriterijume za određivanje kvaliteta potrošnog materijala.