top

Grafički dizajn

sve ono što nas okružuje

Teško je zamisliti područje života u današnje vreme bez grafičkog dizajna, primenjene umetnosti koja stvara sve što vidimo oko nas.
Grafički dizajn je most vizuelne komunikacije između Vas i korisnika Vaših proizvoda i usluga. A upravo taj most običnog posmatrača može da pretvori u Vašeg klijenta ili kupca.

Rival Copy se bavi dizajnom vizuelnog identiteta, promotivnog materijala, brendiranjem vozila, izloga, enterijera firmi i njihovih poslovnih dokumenata, konkretno, stvaranjem imidža koji će Vas izdvojiti iz mora sličnih i običnih.
Naše osoblje je stručno osposobljeno, poseduje ogromno iskustvo u grafičkom dizajnu i poznaje marketinške metode današnjeg tržišta.

Kao i kod ostalih usluga, ako imate ideju, saopštite nam je, mi ćemo Vam je pretvoriti u delo, ako nemate ideju, kažite nam šta želite, mi ćemo Vam napraviti idejno rešenje i izraditi promotivna sredstva i medije najvišeg kvaliteta.

logo dizajn

logo dizajn
Iako mnogi neupućeni smatraju da logotip nije nešto važno za poslovanje, ipak, logotip je prvo što ćete upamtiti i prvo čega ćete se setiti kada pomislite na neku firmu. Logo dizajn nije ni malo naivan ni jednostavan posao. Mnoge internacionalne kompanije koje su imale izuzetne logotipe, u vrhuncu slave redizajniraju logo u nameri da još više poprave svoj imidž.
Naši dizajneri se oslanjaju na znanje, iskustvo, talenat, dobre i moderne ideje i iznad svega, aktuelne trendove u ovoj oblasti.

dizajn poslovne dokumentacije

dizajn poslovne dokumentacije
Dobro, imate svoj logotip, ali, da li su Vaše fakture, dostavnice, koverte, e-mailovi brendirani ili koristite sasvim obične, kupljene u nekoj knjižari? Velika je greška ne pristupiti ozbiljno u Vašem predstavljanju klijentima i javnosti. U današnje vreme u moru poslovnog sveta, mnogi nude robu ili usluge istog kvaliteta kao i Vi, a kupci obično slede one koji imaju imidž, dobru reklamu, koje prepoznaju.
Morate priznati da ste i sami kada ste dobili od nekoga račun koji nije izgledao obično, već pregledno, lepo, jedinstveno, zadržali pogled na njemu, pomislili da je to sigurno neka uspešna firma, čak Vam ni iznos računa više nije bio velik. To je uobičajeno razmišljanje potrošača. Neka Vaša poslovna dokumenta pokažu Vašim klijentima da ste Vi ozbiljan igrač.
Kod nas možete dobiti sve vrste poslovnih dokumenata napravljenih specijalno za Vas: memorandume, fakture, ponude, dostavnice, koverte svih dimenzija, fascikle, registratore itd.

dizajn reklamnog materijala

dizajn reklamnog materijala
Reklamni materijal je veoma važan za ukupne efekte marketinške kampanje. Bez obzira na to da li se radi o sitnicama koje su poslovnom čoveku često potrebne ili o luksuznim stvarima koje ćete deliti izabranim klijentima, reklamni materijal je nezaobilazan. Dobro osmišljena reklamna kampanja podrazumeva i dobar izbor brendiranog reklamnog materijala. Reklamni materijal se često deli više puta godišnje, obično za novogodišnje praznike, važne godišnjice, zatim za posećenije sajmove a često i prilikom puštanja u promet serija novih proizvoda.
Rival Copy dizajnira i brendira gotovo sve reklamne proizode koje možete naći na tržištu koristeći se tehnikama digitalne štampe, offset štampe, tampon štampe, sito štampe, štampe transfer folijama itd. Naši dizajneri će prema Vašim zahtevima osmisliti efikasni reklamni program za Vašu firmu.

dizajn pozivnica za sve vrste svečanosti

dizajn pozivnica za sve vrste svečanosti
Kada je reč o venčanjima, punoletstvima, rođendanima, ispraćajima i ostalim svečanostima, pozivnice su neobično važne. Pozvani gosti najčešće čuvaju pozivnice za uspomenu, pa je bitno da one budu prijatne i svečane kakav je i sam čin na koji su pozvani.
Kod nas, iz bogatog kataloga možete izabrati neku od standardnih pozivnica, imamo i VIP pozivnice, a ako želite nešto posebno, naši dizajneri za Vas mogu napraviti unikatne pozivnice.

dizajn diploma, zahvalnica, pohvalnica i slično

dizajn diploma, zahvalnica i slično
U štamparskoj delatnosti bitan pravac je i dizajn i štampa diploma, zahvalnica i drugih dokumenata ove vrste. Ovo je prilično zahtevan segment jer osim kvalitetne štampe traži i mogućnosti dodatne obrade materijala tehnologijama za koje je potrebno imati i određene uređaje, mašine i stručno osoblje. Rival Copy godinama ima uspešnu saradnju sa raznim školskim ustanovama i velikim firmama koje su zadovoljni stalni korisnici.